Näitä päiviä, milloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään, on tosi huippuja. Tietyllä lailla. Ei oo ressii et ehtiikö suorittaa kaikki tehtävänsä ja kerkiääkö joka paikkaan. Yks huono juttu tässä tosin on. Se on se, et mä oon ihan vääränlainen ihminen  tämmösiin päiviin. Ensimmäiset pari tuntia, kun selailee blogeja, juo kahvia, katselee sarjoja ja juttelee Jayn kans on ihan okei. Mut sitten iskee totuus vasten kasvoja ja ahdistun, en oo saanut mitään aikaiseksi. Vietän kotona hyvin vähän aikaa nykyisin, ja koen siks huonoo omaatuntoa, että oon jättänyt kotimme vähemmälle huomiolle. Meillä on kyllä kotona aina suhteellisen siistiä, koska kaikilla tavaroilla on tietyt paikat, jossa myös osaamme niitä säilyttää. Mutta, pyykkikorin sisältö kasvaa, pölyä ilmestyy taulun karmeihin, hellalla on likaa, jääkaappi on tyhjä, lakanat vois vaihtaa ja uuden päiväpeitteen hankkia. Ikkunatkin voisi pestä vielä kerran, ennen kun kylmyys saavuttaa tämän pohjoisessa sijaitsevan valtion. 

Nyt, noin 5 tuntia totuuden paljastumisen jälkeen voin todeta, että kaikki asiat on tehty! Pyykit ja ikkunat pesty, pölyt pyyhitty, jääkaappi täytetty ja lakanat ja päiväpeite vaihdettu! Lenkilläkin kävin, joka vähän toi lisäenergiaa. Mutta mikä järki tällä päivällä nyt sit olikaan? Mulla oli vapaapäivä sen takia, etten polttais itteeni rikki, rentoutuisin välillä. Hahahaa.
Ja miten kävi? Oon ihan puhki! Mutta mieli on puolihyvä! (; Huomenna taas klo 04.45 karu paluu normaaliin elämään, mut ainakin on siisti koti, missä ei ikinä kerkiä olemaan.. :

Harkitsin nyt, pitäiskö sitä lähteä pyörähtään vielä jossain, vai sit mennä ihan vaan nukkumaan ja olla sit aamulla hiukan virkeämpi. Tuleekohan siitä mitään? Jaykin lähti just töihin, en tiedä oonko aiemmin maininnut, se siis tosiaan työskentelee baarimikkona viikonloppuisin. Keksisin siitä aiheesta kyl sit älyttömästi asiaa. Ehkä ens postaus on "Elämäni baarimikon tyttöystävänä", tai sit ei. 

Mitäs te ootte puuhaillut näin viikonloppuna? Onko ollut rentouttavaa, vai vähän vähemmän rentouttavaa, niinkun mulla? :)

 

xoxoxo
-WIUH

 

postausideoita!